Byggservice och renovering i Lysekil

Vi hjälper alla med byggservice och renovering i Lysekil

Hos oss på LSB AB, så hjälper vi alla med det mesta inom byggservice och renovering i Lysekil. Det är inom dessa områden som våra medarbetare är duktiga. De har arbetat inom detta arbetsfält i flera år och de har på detta vis kommit att bli enormt skickliga, samtidigt som de tack vare sin erfarenhet har fått en omfattande bredd på sina kunskaper.

Vi hjälper till även med andra tjänster inom bygg och snickeri

När man kommer till oss på LSB AB, så kan man även få hjälp med annat inom bygg- och snickeribranschen. Vi hjälper bland annat till med allt inom grunder, tak, fönster, altaner, grävning, fasader, ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad och mycket, mycket annat. Det går även att få hjälp med så kallade ö-jobb på öarna utanför Lysekil plus transporter med ribbåt. Du kan höra av dig till oss, så kan våra medarbetare berätta mer ingående kring vilka tjänster som du kan få hjälp med av oss.

Utnyttja ROT-avdraget

Vi hjälper alla, vilket innefattar såväl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Om man är en privatperson, så har man emellertid en säregen möjlighet i ROT-avdraget. Detta innebär att man, åtminstone i skrivande stund har möjlighet att anlita vårt företag och samtidigt inte betala fullt pris. I dagsläget får man dra av 30 procent av all arbetskostnad, då man anlitar ett byggföretag som vårt. Detta gör att det inte behöver bli så fasligt dyrt att få hjälp av oss.

Hör av dig!

Detta låter väl intressant? Visst vill du kunna få specialisthjälp med ditt byggprojekt. I så fall kan du höra av dig till oss och våra experter. Vår ambition är att alltid hjälpa alla som behöver vår hjälp. Vår målsättning är dessutom att alltid hjälpa dig så länge som du önskar vår hjälp med någonting inom byggservice, renovering eller dylikt.

Kontaktformulär

Stäng

Contact Us